İletişim Formu Aydınlatma Metni - LG Su Arıtma Cihazları

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

Aşağıda yer alan Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni’ni okuyarak kişisel verilerinizi işleme amacımızı ve bu kapsamda sizin haklarınızı ayrıntılarıyla incelemenizi rica ediyoruz.

a) Veri Sorumlusu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak  LG Su Arıtma tarafından Veri sorumlusu sıfatıyla aşağıda açıklanan kapsamda işlenecektir.

b) Kişisel Verilerinizin Hangi Amaçlarla İşleneceği

Siz değerli çevrimiçi ziyaretçilerimizden İletişim formu kapsamında elde ettiğimiz kişisel verileriniz; tarafımıza iletmiş olduğunuz talep ve/veya şikâyetlere ilişkin sonuçlar ile ilgili sizlere geri dönüş yapılabilmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, müşteri memnuniyetine yönelik aktivitelerin yürütülmesi amaçlarıyla sınırlı olarak şirketimiz tarafından işlenmektedir.

c) Kişisel Verilerinizi Toplama Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri

Toplanan kişisel verileriniz KVKK’nın 5. maddesinde belirtilen “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebebine dayanılarak elektronik ortamda otomatik olarak işlenmektedir.

d) İşlemeye Konu Kişisel Veri Kategorileri ve Tipleri

İletişim Formu kapsamında tarafınızdan aşağıdaki kişisel veriler elde edilecektir;

Kimlik Bilgisi: İsim-Soyisim

İletişim Bilgisi: Telefon Numarası, E-Posta

e) İşlenen Kişisel Verilerinizin Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabileceği

İşbu aydınlatma metninin (d) maddesinde belirtilen kişisel verileriniz; (c) maddesinde belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda ve bu amaçların yerine getirilmesi ile sınırlı olarak; iş ortaklarımızla KVKK’nın 8. Maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve yukarıda belirtilen amaçlarla sınırlı olarak aktarılabilecektir.

f)  Kişisel Verileriniz Hangi Süreyle Tutulacağı

Şirket olarak kişisel verilerinizi KVKK ‘ya uygun olarak saklamaktayız. KVKK Md. 7/f.1.’e göre işlenmesi gerektiren amaç ortadan kalktığında ve/veya mevzuat uyarınca verilerinizi işlememiz için zorunlu kılındığımız zamanaşımı süreleri dolduğunda, kişisel verileriniz ilk periyodik imha süresinde tarafımızca silinecek ve yok edilecektir.

g) Kişisel Veri Sahibi Olarak KVKK Kapsamındaki Haklarınızla İlgili Bilgilendirme

KVKK’nın ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e göre ve https://lg-suaritma.com adresindeki KVK Başvuru Formunu kullanarak bize iletebilirsiniz

LG Su Arıtma Sistemleri

Eviniz, iş yerleriniz tüm alanlar için profesyonel su arıtma cihazları çözüm noktanız.
+90 536 343 28 97+90 536 343 28 97

www.lg-suaritma.com

iletisim@lg-suaritma.com

ofisimiz

İstanbulda’yız..




iletişim

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin

Bizi sosyal medyadan takip ederek indirimler, özel kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.



LG Su Arıtma
LG Su Arıtma
LG Su Arıtma
LG Su Arıtma
LG Su Arıtma
LG Su Arıtma